Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Politie in de klas

 • Op het SO staat iedere maand een ander thema centraal. De maand september staat in het thema van ‘Vervoer en verkeer’.

 

Dit betekent dat er al verschillende lessen zijn aangeboden over o.a. vervoersmiddelen, verkeersborden, onze plek in het verkeer en de verschillende hulpdiensten. Naar aanleiding hiervan heeft de politie een bezoek gebracht aan de school. De kinderen mochten ervaren hoe het is om een politiepet op te hebben, ze mochten voelen hoe zwaar de ME-helm is en hoe hard een sirene klinkt! Ook werd er uitleg gegeven over het gebruik van de verschillende instrumenten die de politie gebruikt. Bijv. het wapenschild, de pepperspray, het  pistool en de wapenstok. De kinderen hadden genoeg vragen! Al met al een leerzame en leuke ervaring die veel indruk op de kinderen maakte. ​

Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)