Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Post van Sint en Piet

 • Ze zijn weer in ons land... Sinterklaas en zijn pieten! Vandaag werden alle leerlingen bijeen geroepen in de overblijfruimte want er was post. Heel veel post!

​Sinterklaas heeft niet stilgezeten de afgelopen dagen. Verschillende brieven werden vandaag bezorgd op De Linde. Eén brief viel wel heel erg op, hij was namelijk heel erg groot. De brief was gericht aan alle leerlingen van SO De Linde.

In de brief, die voorgelezen werd door Taner, schreef Sinterklaas dat hij weer veilig is aangekomen in Nederland. Ook schreef hij dat zijn pieten een hele grote wens hebben. Zij zouden zo graag eens willen vliegen. Vliegend op bezoek komen bij de kinderen van De Linde. Dat is wat de pieten graag willen.

Sinterklaas vraagt aan alle kinderen of zij na willen denken over hoe de pieten vliegend naar De Linde kunnen komen. Alle ideeën mogen geschreven of getekend worden en verzamelen we in de overblijfruimte.

En dan... wachten we vol spanning af hoe Sinterklaas en zijn Pieten bij ons gaan komen!

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)