Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Potje van Otje

 • Koken is leuk, eten is lekker en bij Potje van Otje is dat samen nog leuker, lekkerder én leerzamer!

​Potje van Otje is een initiatief van Raster in samenwerking met MEE, De Ulebelt, Gemeente Deventer, VCD (vrijwilligerscentrale) en Albert Heijn.

Bij Potje van Otje kook en eet je met elkaar én met gasten uit de buurt. Je kunt zelf gasten uitnodigen, bijvoorbeeld je vriend of vriendin, de buurvrouw of je leraar van school.

Eten (maken) en ontmoeten zijn de basis ingrediënten die bij Potje van Otje tot een formule worden gekneed waardoor buurtbewoners samen aan tafel gaan. Potje van Otje is een serie van 8 kook- en eetbijeenkomsten voor kinderen van het regulier- en speciaal onderwijs die daarbij worden geholpen door vrijwilligers en een medewerker (welzijn). Samen eten met de deelnemers met wie je de maaltijd klaar gemaakt hebt én met gasten uit de buurt. Iedere week weer andere gasten aan tafel! Zo kom je meer te weten over koken, leer je mensen uit je buurt kennen én weet je ook wat er gebeurt in de wijk en... wie weet? Dat opent deuren om op een ander moment ook weer iets samen te gaan doen!

 

Meedoen?

Potje van Otje start verschillende keren per jaar. Een sessie bestaat uit acht bijeenkomsten op vrijdagmiddag.

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je terecht bij:

Margerita Pluimers

kinderwerker Raster

06-24552538

m.pluimers@rastergroep.nl

Nieuws

:

Help (nieuw venster)