Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Prachtige ansichtkaarten tonen aanbod aangepast sporten

 • Aanstaande vrijdag 1 mei staat het VSO geheel in het teken van sport!
We weten allemaal dat sporten en bewegen goed voor ons is. Wij vinden dit als school ook erg belangrijk en daarom  besteden we hier op De Linde dan ook veel aandacht aan. Denk maar aan de verschillende clinics die de leerlingen elk schooljaar weer, met veel plezier, bijwonen.
 
Om het aanbod aan (aangepaste) sportverenigingen in Deventer en omgeving nog meer onder de aandacht te brengen bij onze leerlingen, ontvangt De Linde aanstaande vrijdag een display met daarin vrolijke ansichtkaarten van de diverse sportverenigingen in Deventer en omgeving. Het display wordt aanstaande vrijdag overhandigd door niemand minder dan burgemeester Andries Heidema.
 
Naast de overhandiging van het display met ansichtkaarten staat de Sportcarrousel deze middag opgesteld op het schoolplein van het VSO. De Sportcarrousel is er om mensen kennis te laten maken met verschillende sporten, die overigens ook weer terug te vinden zijn in het display.
Het beloofd een feestelijke en sportieve dag te worden!
 
Lees meer over de overhandiging van het display en de Sportcarrousel in onderstaande twee artikelen.
 
 
 
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)