Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Schoolproject SO gestart

 • Vandaag vond de opening van ons schoolproject plaats. Elk jaar werken we de laatste weken van het schooljaar aan een mooi thema. Dit jaar hebben we gekozen om de tijdmachine in te gaan, terug in de tijd of de toekomst in.

​Gisteren werd er een brief bezorgd, de brief kwam van Professor Weetjes. Professor Weetjes is de eigenaar van een tijdmachine en hij was zo in de war dat hij niet meer wist waar hij zijn tijdmachine neer had gezet. In de brief stond zijn telefoonnummer zodat we hem konden bellen wanneer we zijn tijdmachine hadden gevonden.

Dinsdagmorgen werden alle leerlingen naar de overblijfruimte geroepen, want wat stond daar....? De tijdmachine van Professor Weetjes!

Meteen hebben we de telefoon gepakt en Professor Weetjes gebeld, en wat een geluk hadden we, want Professor Weetjes was toevallig in de buurt.

Professor Weetjes was een aardige man, uit elke groep mochten twee kinderen de tijdmachine in om vervolgens in een andere tijd er weer uit te komen. Professor Weetjes nam ons mee naar verschillende tijden:

- de tijd van opa en oma

- de tijd van de holbewoners

- de tijd van de ridders

- de tijd van de bevrijding na de tweede wereldoorlog

- de tijd van toen we zelf nog baby waren

- en we mochten zelfs nog een kijkje nemen in de toekomst

 

De komende weken gaat iedere groep aan de slag met één van bovenstaande thema's.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)