Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Wat gebeurde er allemaal op 11 november?

 • Groep A en B hebben vandaag met hun mooie, eigengemaakte lampions de Sint Maarten-optocht gelopen.
In onze lampion zat een glowstick, dat was een mooi gezicht. We hebben een rondje gelopen langs de huizen in de buurt, daarna hebben we aangebeld bij onze school. We hebben gezongen voor juf Ellen: Sinte sinte Maarten, de koeien hebben staarten, de meisjes hebben rokjes aan, daar komt Sinte Maarten aan.... Juf Ellen vond het zo mooi, dat we allemaal een doosje rozijntjes kregen. Ook voor meester Robbert en de kinderen van groep F hebben we gezongen, ook daar kregen we iets lekkers. Groep C hebben we ook verrast met ons lied en de mooie lampions. Van juf Roelien kregen we een mandarijntje. Lekker allemaal!!
In de klas stond voor ons een heerlijk ontbijt klaar. Met z'n allen zaten we gezellig om de tafel. We hebben geoefend met het smeren van ons brood. We hadden lekkere bolletjes, krentenbolletjes en boterhammen. We mochten kiezen wat we op ons brood wilden: kaas, smeerkaas, hagelslag of appelstoop. We hebben melk gedronken of geproefd en lekkere komkommer gegeten. Het was erg gezellig!!
 
Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)