Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Sinterklaas 2014

 • ​Dit jaar was het wel heel spannend of Sint en z'n Pieten konden komen naar De Linde.
 
Op heel veel plekken in Deventer waren er wegwerkzaamheden. Het station was afgesloten en veel plekken in de stad waren niet te bereiken.
Sint heeft zijn zorgen uitgesproken via meerdere brieven. Sint vroeg de leerlingen van De Linde om hulp. In de overblijfruimte werd een speciaal hoekje gemaakt. Er hingen verkeersborden, er stonden kruiwagens en er lag allemaal zand met daarom heen hekken. De leerlingen konden daar een plattegrond maken en aangeven waar er allemaal werkzaamheden waren in Deventer.
 
Vrijdag 5 december stonden we allemaal bij het hek te wachten op Sint en z'n Pieten. Juf Roelien speelde sinterklaasliedjes op haar accordeon. Na een tijdje zingen, hoorden we twee Pieten heel hard roepen. Ze stonden met Sinterklaas op het dak te wachten. Via de weg was De Linde niet te bereiken dus dan maar via de daken. Via een ladder kwamen Sinterklaas en de Pieten weer veilig op de grond te staan en konden we met alle ouders en leerlingen naar de gymzaal.
 
Ook de gymzaal was mooi ingericht met allemaal verkeersborden. De groepen A t/m E hebben een mooi dansje ingestudeerd voor Sinterklaas en hebben dit vol enthousiasme laten zien aan Sinterklaas. Wat zag het er mooi uit! Na veel dansjes, zang en pepernoten gingen alle leerlingen weer terug naar de klassen met een zak vol cadeautjes natuurlijk. Sinterklaas is toen nog naar groep F gegaan en heeft ook deze leerlingen een zak vol met cadeautjes gegeven.
 
Het was een hele gezellige ochtend. Met gelukkig Sinterklaas die toch veilig is aangekomen op De Linde.
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)