Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Special Heroes Sportdag 2014

 • Dinsdag 23 september was het dan zover: onze sportdag in Arnhem. Het was heerlijk weer en er werd fanatiek gesport, door de kinderen en zelfs ook door een paar juffen!
Er was een groep van het SO die meedeed aan atletiek en er waren 2 SO-groepen om te voetballen. Bij atletiek werd er o.a. verspringen, hoogspringen, estafettelopen en hordelopen beoefend. Dit vonden de leerlingen erg leuk om te doen. Iedereen deed goed zijn best, Sophie sprong bij het hoogspringen zelfs over één meter heen!
Het voetbal was ook al zo’n succes. Er werd fanatiek gespeeld. De juffen hadden wel gezegd dat meedoen belangrijker is dan winnen, maar sommige kinderen wilden toch wel erg graag winnen… en dat lukte ook. Eén van de twee teams van het SO is kampioen geworden, hoera!!!
We sloten af met dans. In de gymzaal hebben we met zijn allen een dans ingestudeerd, de kinderen en juffen waren erg enthousiast en deden goed mee. Lekker dansen, springen en juichen is leuk om te doen. Tot slot kreeg iedereen een mooie medaille, die hadden we wel verdiend na zo’n inspannende dag.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)