Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Spelen in groep A

 • Wij vinden spelen erg leuk. Tijdens het spelen leren we veel. We leren om samen te spelen, we leren te spelen met verschillend speelgoed en we leren de taal.

Als we gaan spelen kijken we eerst  op het smartbord. Daar staan allemaal foto’s met speelgoed waar we uit kunnen kiezen. Eén voor één mogen we kiezen waar we mee willen spelen. Meestal spelen we met zijn tweeën.  De juffen komen ook vaak met ons meespelen. De juffen leren ons spelen en we vinden dat natuurlijk ook heel gezellig.  

We kunnen spelen in de huishoek. In de huishoek kunnen we ons verkleden, met de baby’s spelen of lekker koken.  Spelen met de poppetjes vinden we ook leuk. Allemaal verschillende poppetjes en diertjes. We mogen ook achter de computer werken. Daar leren we aan de hand van plaatjes of werken we met letters. Verder kunnen we spelen met de auto’s, boekjes lezen, kappertje spelen, een mooie trein maken  of spelen met de zandtafel.

Wij hebben veel plezier in het spelen.

Klik hier voor meer foto's!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)