Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Sponsoractie voor een mooi nieuw schoolplein

 • In oktober hebben we nieuwe huisvesting in een fantastisch mooi nieuw gebouw: KindCentrum Borgele. Onze wens en ambitie is om ook een fantastisch schoolplein te realiseren.
Een schoolplein waar kinderen kunnen (samen)spelen en leren. Zo’n schoolplein kost geld, veel geld. Daar hebben we hulp bij nodig!
 
Op zondag 10 april komen we voor de eerste keer in Beweging: Lennard Keulen, voorzitter van Stichting Vrienden van De Linde en vader van Daan uit groep F, loopt dan de marathon van Rotterdam. Tegelijkertijd lopen leerlingen, ouders en collega’s de IJsselloop. Zij laten zich allemaal sponsoren!
 
Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat leerlingen zelf ook hun steentje bijdragen, daarom stimuleren wij het dat er zoveel mogelijk leerlingen mee lopen en zich laten sponsoren!  Hoe meer leerlingen meelopen hoe meer geld we kunnen inzamelen. Met het geld willen we heel graag een waterspeelplaatsje realiseren!
 

Voorbeeld waterspeelplaats
Ook u kunt ons (financieel) steunen! Op onze speciale pagina op PIFworld (crowdsourcing platform) kun u ons heel makkelijk volgen, supporten en natuurlijk sponsoren.
 
 
Uw financiële bijdrage komt geheel ten goede aan het schoolplein. Alle beetjes helpen!
 
Sponsor mee!
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)