Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Sportdag VSO

 • Vandaag deed het VSO weer mee aan de jaarlijkse sportdag in Twello. Dit jaar met 13 teams.
Ook dit jaar gingen weer met de bus richting Twello. Nadat iedereen zich had omgekleed en de Linde shirts aan had getrokken, begon de opening. Er werd een woordje gedaan en alle teams werden voorgesteld. Daniel de Brouwerschool, de Zonnehoek, de van Voorthuysen en De Linde lieten flink van zich horen en hadden er direct zin in.
Alle teams hebben fanatiek en sportief gesport. Korfbal, velgbal en pylon trefbal waren de sporten die werden beoefend. Elk kwartier begon een nieuwe wedstrijd.
In de pauze kon iedereen genieten van een gezonde lunch en werd er al flink gefilosofeerd over een potentiële titelkandidaat.
Nadat alle wedstrijden waren gespeeld, begon de prijsuitreiking. Spanning alom! De Linde viel dik in de prijzen! Maar liefst drie bekers werden ermee naar school genomen. Een top prestatie!
De leerlingen en de begeleiders hebben genoten van deze sportdag!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)