Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Stagiaire VSO maand oktober

 • Bij VSO de Linde hebben wij iedere maand een stagiaire van de maand. De maand oktober is dit Abiesh Raguthas uit groep E.
Wie ben je en hoe oud ben je?

Ik ben Abiesh en ik ben 18 jaar. Ik woon in Deventer samen met mijn ouders.

 

2018 is voor jou een bijzonder jaar. Waarom?

Ik ben met een nieuwe stage begonnen bij Happy Tosti in het centrum van Deventer. Daarnaast heb ik te horen gekregen dat ik over een half jaar mee mag doen het WK Wielrennen voor amateurs in Abu Dhabi de Verenigde Arabische Emiraten. Hier heb ik heel veel zin in kijk ik erg naar uit. Samen met mijn coach Rick Tuinman ga ik voor een gouden medaille.

 

Even weer terug naar school en werk. Waar heb je al stage gelopen?

Ik ben begonnen bij Raster. Daar moest ik koken en oefenen met gastheerschap. Daarnaast heb ik stage gelopen bij de Rotary. Daar doe ik ook gastheerschap, dat is op school voor mensen die bij de Rotaryclub zitten. Beide heeft het te maken met horeca, dat vind ik erg leuk.

 

Waar loop je nu stage?

Nu loop ik stage bij Happy Tosti op woensdag, vrijdag en zondag. Mijn hoofdtaak daar is bedienen. Een praatje maken met de klanten vind ik erg leuk.

 

Wat is jouw favoriete tosti?

Panini Zalm. Deze maak ik dan zelf en eet ik op in de personeelskamer.

 

Wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd klantvriendelijk te zijn en goed te kijken of de bestelling zijn gelukt. De bestellingen neem ik op met een Ipad. Dat gaat erg goed. Ook heb ik ervan geleerd dat ik moet samenwerken met collega’s, ook die ik nog niet zo goed ken.

 

Hoe ziet jouw toekomst eruit over 5 jaar?

Over een paar jaar werk ik in een hotel of restaurant en houd ik me met klanten bezig. Ook mountainbike en fiets ik nog steeds op de racefiets.

 

Heb je nog een tip voor iedereen die nog aan het werk moet?

Probeer je niet te veel te laten beïnvloeden door je collega’s en klanten als het even minder gaat. Ook voor jezelf opkomen is een tip, dat helpt echt!​

Nieuws

:

Help (nieuw venster)