Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Succes voor De Linde en Stichting Vrienden van De Linde op Deventer Beursvloer

 • Dinsdag 5 november hebben De Linde en Stichting Vrienden van De Linde deelgenomen aan de 8ste editie van de Deventer Beursvloer.

​Met maar liefst vijf matches was dit de meest succesvolle editie tot nu toe voor de Stichting en de school. De matches zijn gemaakt met de Rabobank, Mailstreet BV, DrukwerkDeal, Go Ahead Eagles en Saxion hogeschool!

De Rabobank gaat ons sponsoren met hardloopshirts met logo van de school. Deze shirts worden gedragen door leerlingen, ouders, teamleden, familie en vrienden tijdens de IJsselloop 2014. De Linde loopt er straks sportief en herkenbaar bij.

Mailstreet BV gaat wederom de schoolkrant drukken voor de leerlingen van het SO. Daar zijn wij erg blij mee, want onze schoolkrant is daardoor een magazine geworden om trots op te zijn.

DrukwerkDeal zal een mooi groot spandoek met logo maken. Leerlingen van het VSO en SO kunnen deze bijvoorbeeld meenemen naar activiteiten buiten school.

Go Ahead Eagles geeft een aantal leerlingen de gelegenheid om op een woensdagmiddag te helpen met het bereiden en serveren van de lunch aan de spelers. In ruil hiervoor krijgt de school 20 kaarten voor een voetbalwedstrijd.

Saxion Hogeschool gaat de penningmeester en de PR van de Stichting ondersteunen.

Natuurlijk staat tegenover deze maatschappelijke betrokkenheid ook een tegenprestatie! Zoals de Beursvloer al twitterde: De Linde zal de komende tijd het druk krijgen met de lunch!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)