Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Succesvolle IJsselloop voor De Linde

 • Gisteren deed een groep van zo'n 45 hardlopers van De Linde mee aan de IJsselloop. Leerlingen, ouders, teamleden en stagiaires liepen mee met de 1 of de 5km.

 

Met een groot team aan Linde lopers verschenen wij gisteren aan de start van de IJsselloop. Trots zijn wij op zo’n groot aantal enthousiaste deelnemers! Zoals u ongetwijfeld wel heeft gelezen, liepen de leerlingen dit jaar niet zomaar mee. Zij hebben zich laten sponsoren voor een waterspeelplaats op ons nieuwe schoolplein bij het KindCentrum Borgele. Een extra stimulans om een loop als deze te voltooien.
De sponsoractie 'Bewegen voor De Linde' is hiermee nog niet beëindigd. De komende weken zullen de leerlingen die niet mee hebben gelopen met de IJsselloop ook nog sponsoren gaan werven. Zij doen dit in het kader van de Koningsspelen. Daarnaast loopt de actie ‘Stoeptegel’ ook nog, hierover leest u meer in het bericht ‘Actie stoeptegel gestart’ hier op de site.
Foto’s van onze toppers zijn hier te vinden.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)