Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Succesvolle IJsselloop

 • Afgelopen zondag was het dan zover. De 10e editie van de Salland Zorgverzekeringen IJsselloop. Na meerdere malen getraind te hebben tijdens de gymles, waren we er klaar voor.
Aan de start van de 1km stonden Erva, Fatima, Djim, Ilayda van het SO en Floris van het VSO. Zij hebben een mooie 1km gelopen over de Wellekade. Bij de finish stonden juf Ellen, juf Ina, juf Joke en juf Rianne (en nog heel veel andere supporters) klaar om deze toppers binnen te halen.
Na de 1km begon de 5km. Aan de start verschenen Baran, Jermain, Ithiomar en Sophie van het SO en René, Stella, Joyce, Larissa, Abiesh en Charlotte van het VSO. Samen met verschillende juffen en meesters werd de zogenaamde Bruggenloop met veel plezier gelopen, de één wat sneller dan de ander, maar dit mocht de pret niet drukken. Dat is ook precies wat belangrijk is, met plezier sporten!
Wij zijn trots op alle lopers, maar toch wel in het bijzonder de lopers van De Linde. Wij hopen dat jullie met net zoveel plezier blijven sporten, want sporten is gezond!
       

       

Nieuws

:

Help (nieuw venster)