Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Uitje sector kunst en cultuur

 • VSO de Linde uitje sector kunst en cultuur
Dinsdag 5 juni zijn er 7 leerlingen mee geweest met het uitje van het thema kunst en cultuur. We zijn de dag gestart met het regelen van een eigen gemaakte lunch. Daarna in de auto naar Hattem om een bezoek te brengen aan het bakkersmuseum. De bakker heeft ons een uitleg gegeven over hoe brood wordt gemaakt. We hebben samen van brooddeeg een broodvlecht gemaakt. Daarna was er een speurtocht door het museum om zo meer te weten te komen over de geschiedenis van het brood.

Rond half 12 zijn we gaan kijken in de stad bij de 3d tekeningen. We hebben samen met de leerlingen hier mooie foto’s van gemaakt. Dit gaf een heel mooi resultaat.

Om 13.15 uur werden we verwacht op het bedrijfsterrein. We hebben een workshop graffiti spuiten gevolgd bij graffiti for you. Eerst een uitleg over hoe een graffiti tekening wordt gemaakt en welke materialen er hierbij worden gebruikt. We hebben eerst een schets gemaakt en daarna mochten we met de spuitbussen aan de slag.​ 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)