Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Uitje sector sport

 • Vso de Linde uitje sector sport
Yosemite Zwolle 


Op dinsdag 12 juni zijn we met zes leerlingen naar Yosemite in Zwolle geweest. We hebben daar geklommen en Bushcraft gespeeld. Sportklimmen is al jaren een zeer aantrekkelijke actieve bezigheid die nog altijd groeit, zowel nationaal als internationaal. Het is geschikt voor jong en oud en kan op vele moeilijkheid niveaus beoefend worden. De deelnemers gingen de uitdaging aan met zichzelf: niet alleen leerden zij het vertrouwen op elkaar, maar gingen de leerlingen op zoek naar hun eigen grenzen en probeerden deze tijdens de clinic te verleggen. Iedereen heeft prachtige resultaten geboekt in samenwerking met de instructeurs. Daarnaast zijn we met elkaar de natuur in gegaan waar verschillende activiteiten werden ondernomen onder de naam; Bushcraft.

Boogschieten: We leerden de fijne kneepjes van het boogschieten.

Bivak: Hoe maak ik een mooie overnachtingsplek?
Varen op het Vlot: Hoe kom ik droog naar de overkant?

Vuur: Het laatste onderdeel was een eigen kampvuur maken. De Bushcraft werd afgesloten met het maken van een broodje boven het vuur.

We blikken terug op een geslaagd uitje!​

Nieuws

:

Help (nieuw venster)