Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

VSO C werkt met verschillende devices

 • De afgelopen dagen heeft groep C veel met computers, mobieltjes en I-pads gewerkt. Deze verschillende devices werden bij veel lessen ingezet.

​De hele klas is bezig met het maken van een prezi. Dit is eigenlijk een online
presentatie. Prezi kun je overal maken en overal openen zolang je in bezit bent van een device.
De leerlingen mochten zelf een onderwerp bedenken. Nielson, Turkse cultuur, vissen, auto's en kleding zijn een aantal gekozen onderwerpen. Nadat ze informatie hadden opgezocht, konden ze dit verwerken in de prezi.
Als iedereen klaar is met de prezi mogen de leerlingen het presenteren in de klas.

Geerte (kunst stagiaire) heeft bij ons een kunstles gegeven waarbij we de I-pad nodig hadden. We hebben gewerkt aan een "Stop motion". Dit zijn verschillende foto's die je maakt. Uiteindelijk verzamel je alle foto's in een app. De app. zorgt er dan voor dat hij van de foto's een filmpje maakt. Het was in het begin wel lastig omdat elke stap die je maakt apart gefotografeerd moet worden.
Uiteindelijk hebben we hele leuke filmpjes gemaakt.

Deze week heeft groep C dus veel verschillende dingen geleerd en met veel verschillende devices gewerkt. De leerlingen vonden dit erg leuk!

  

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)