Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

VSO leerlingen ondersteunen bij jeugdzorg festival

 • Afgelopen dinsdag zijn 4 leerlingen van het VSO onder begeleiding van Mark naar het Zin In Jeugdzorg festival geweest. Hier mochten ze de catering van DokH2O ondersteunen.

Furkan en Joel hebben daar op de ochtend een lunch voor 50 personen voorbereid onder begeleiding van Linda Velderman en  haar partner Ard die eigenaar is van DokH2O.

In de middag hebben Damian Pongers en Kadriye gezorgd voor excellent gastheerschap tijdens de diverse borrels.

Zowel de leerlingen als Mark hebben een erg leuke en leerzame dag gehad. Ze voelde zich erg vereerd met name door de manier waarop Ard en Linda hun meenamen in hun bedrijf. De manier waarop zij met de leerlingen omgingen sluit precies aan op de manier waarop ze hier op school les krijgen. Vaardigheden leren maar ook momenten voor ontspanning.
Hun gevoel van verbinding maken met andere partijen in de maatschappij sluit mooi aan bij de Visie van De Linde en de insteek van Jacqueline Santbergen van de organisatie.

Kortom, een geslaagde dag!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)