Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Veelzijdige informatiemarkt

 • Dinsdag 8 april organiseert De Linde voor de tweede keer een informatiemarkt. Naast informatie over het speciaal onderwijs worden er leuke workshops en demonstraties gegeven en zijn er zelfgemaakte artikelen te koop.
Bezoekers kunnen informatie krijgen over onder andere naschoolse opvang, toekomstig wonen, social media, taxivervoer, koken, G-Sport, speltherapie/spelbegeleiding, hulp bij de aanvraag van een PGB en de transitie jeugdzorg naar gemeenten.
 
Keramieken, mozaïeken of kabouters maken…
Op de informatiemarkt worden verschillende leuke workshops gegeven.  Keramieken, mozaïeken, knutselen, handwerken, kabouters maken en hapjes maken. Op de informatiemarkt kunnen bezoekers in al deze workshops aan de slag. Naast de workshops wordt er de demonstratie ‘spiegelen met honden’ gegeven. Kijk eens wat het effect van het eigen gedrag is op www.taketheleash.nl.  
 
 
Gratis en te koop
Verder zijn er leuke zelfgemaakte artikelen, plantjes, honing, groenten en kaarsen te koop van de Parabool, Ulebelt, Zorgkwekerij Het Nieuwe Veld, Thomashuis Olst en VSO leerlingen. Uiteraard ontbreekt Kunst onder De Linde en Catering onder De Linde niet. Leerlingen trakteren op heerlijke hapjes en in de sfeervolle overblijfruimte kunnen bezoekers genieten van een kop koffie/thee met iets lekkers.
 
De eerste 50 bezoekers ontvangen bovendien een gratis goodiebag, boordevol leuke attenties van de deelnemende organisaties.
 
Deelnemende organisaties aan de Informatiemarkt zijn:
Galerie Artomondo + atelier de Fermerie, Bartimeus, JP van den Bent, Bibliotheek, Bloembinderij De Kersenbloesem, Fysiode, Gemeente Deventer, Deventer Sportploeg, De Klup,  MEE, Zorgkwekerij Het nieuwe Veld, Take the Leash, De Parabool, Taxicentrale Rietman, Potje van Otje, De Ulebelt, De Vlinder spelbegeleiding en speltherapie, Thomashuis Olst, St. Vrienden van De Linde.
 
Iedereen is van 17.00 tot 19.30 uur welkom aan de Splithofstraat 1 in Deventer.
 


Nieuws

:

Help (nieuw venster)