Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Voorleesontbijt op het SO

 • Op woensdagochtend, 21 januari j.l. hebben we op het SO meegedaan met het voorleesontbijt. Dit is een landelijke actie waar dit jaar onze school ook weer aan mee doet. Hierbij staat stimuleren van het voorlezen steeds centraal.
                                                                     
Dit jaar hebben we genoten van wel heel bijzondere voorlezers, namelijk vier leerlingen van ons eigen VSO!
 
Damian, Furkan, Hasna en Jonathan hebben zich goed voorbereid op het voorlezen. Het voorleesboek hebben ze veel gelezen, hardop geoefend, en dat was goed te merken tijdens hun bezoek in de diverse groepen. Ze praatten heel rustig, . ze lieten goed de plaatjes zien, en ze vertelden kort over de illustraties. Aan het eind van het voorlezen vroegen ze aan de kinderen wat zij van het verhaal vonden.
 
Meester Henk van het VSO heeft voorgelezen bij de bovenbouw van het SO. Hij vertelde over Anne Frank, en de kinderen luisterden ademloos. Meester Henk had een persoonsbewijs bij zich uit de oorlog van zijn eigen vader. Het maakte veel indruk op de kinderen.
 
Na het voorlezen hebben de voorlezers natuurlijk gezellig meegegeten met de leerlingen in hun voorleesklas.
 
De kinderen, én de meesters en juffen hebben genoten van zulke goede voorlezers van het VSO. Jullie waren onze toppers vandaag! Hartelijk bedankt en wie weet…. volgend jaar weer?
 
                                           
          
Nieuws

:

Help (nieuw venster)