Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Voorlichting over vuurwerk

 • Afgelopen dinsdag kreeg de onderbouw bezoek van een echte politieagent. Hij kwam voorlichting geven over vuurwerk. Wat is vuurwerk, de gevaren van vuurwerk, hoe herken je illegaal vuurwerk en wat is bureau Halt.
In het begin vonden de leerlingen het nog wel wat spannend. Een agent in de klas maakt toch wel wat indruk. Gelukkig was dit al snel over.
De leerlingen hebben geluisterd naar een presentatie over vuurwerk. Vooral de gevaren van vuurwerk en illegaal vuurwerk herkennen kwamen aan bod. Leerlingen konden al best veel benoemen.
De leerlingen schrokken wel van de boetes die je kunt krijgen als je te vroeg vuurwerk afsteekt of illegaal vuurwerk afsteekt.
Ter afsluiting hebben de leerlingen goed gekeken naar de werkkleding van de agent. De handboeien vonden de meeste leerling toch wel erg interessant. De leerlingen die wilden mochten de handboeien een keer om.

Het was een leerzame les. 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)