Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Wij deden mee aan het Nationaal Schoolontbijt

 • Zonder ontbijt naar school, nee liever niet.
In het kader van gezond wordt aangeraden ’s ochtends te ontbijten. Toch komt het voor dat kinderen geen ontbijt nuttigen voordat zij naar school gaan. Om hier aandacht aan te schenken is het Nationaal Schoolontbijt in het leven geroepen.
Op alle scholen van Nederland zijn de scholen verblijd met een heerlijk ontbijt voor alle leerlingen en begeleiding. De tafels waren netjes gedekt met vrolijke placemats. Verder konden de leerlingen kiezen uit verschillende soorten brood en beleg. Vooraf is gepraat over gezond en ongezond en waarom we ontbijten. Dat ontbijt energie geeft en dat je dat nodig hebt om te werken en te bewegen. Het was erg gezellig en iedereen heeft gesmuld van alle lekkere dingen. Het doel voor vandaag is behaald, alle leerlingen hebben hun buik rond gegeten en konden weer geconcentreerd werken.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)