Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Wij zijn genomineerd voor 'De Gouden Neus'

 • Lees hier meer over de nominatie en waar en hoe u kunt stemmen!
 
Jaarlijks reikt CliniClowns de Gouden, Zilveren en Bronzen Neus uit. Met deze onderscheiding laat de Cliniclowns weten ontzettend blij te zijn met alle initiatieven en acties zodat meer en meer kinderen afleiding en plezier hebben. Ook wij hebben al vele jaren veel plezier van de CliniClowns. Voor diverse theater en concertvoorstellingen zijn wij uitgenodigd.
Kerst schooljaar 2013-2014 vonden wij het tijd worden om zelf ook in actie te komen voor de CliniClowns. Daarom hebben de leerlingen prachtige kerstkaarten gemaakt èn verkocht. Voor deze actie hebben wij een oorkonde
ontvangen. Dat is echter niet alles, vorige week ontvingen wij bericht dat wij als school zijn genomineerd voor de Gouden Neus 2014.
 
Onze actie is uitgeroepen tot de meest ludieke en bijzondere actie van 2014 in onze provincie. Natuurlijk zijn wij bijzonder trots op deze nominatie!
 
Van 12 mei t/m 2 juni kan er op ons gestemd worden via www.cliniclowns.nl/goudenneus
 
Hoe meer stemmen, hoe groter de kans op de Gouden Neus 2014!
 
Uiteraard helpen wij u herinneren om niet vergeten te stemmen!
 
                            

             

Nieuws

:

Help (nieuw venster)