Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

activiteiten van VSO A

 • Ondanks het slechte weer gaan we op pad. Verschillende activiteiten waar de leerlingen van genieten.
Op maandag hebben we gezamenlijk boodschappen gedaan en samen pannenkoeken gebakken. Natuurlijk deze ook opgegeten. In de middag zijn met  de “gewone’ bus naar het station gegaan.
Hier hebben we naar treinen gekeken. We mochten zelfs bij de machinist in de cockpit kijken. Bij ijz en so hebben we een ijsje gegeten.
Op Dinsdag zijn we naar de flierefluiter in Raalte geweest. Ondanks de regen hebben de leerlingen zich goed vermaakt. We zijn begonnen met een plekje zoeken en ons fruit en drinken. Natuurlijk hebben we rond gekeken wat er allemaal te doen is. Justus  vond de grote trampoline en de glijbaan erg leuk. Ook het aaien van de dieren op het kinderboerderij gedeelte vonden Mitch, Beyza en Betul leuk. Ook nog patat gegeten en als laatste een ijsje en toen was al weer tijd om naar school te gaan.
Daar nog even rustig een filmpje gekeken.
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)