Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Een rondleiding bij Go Ahead

 • De klassen VSO B1 en VSO B2 hebben een rondleiding gekregen bij het Go Ahead Eagles stadion. Dit was in het kader van vrijetijdsbesteding.
Alle kinderen waren erg enthousiast. Er waren veel kinderen met de fiets gekomen zodat ze fietsend naar het stadion konden. Andere kinderen gingen met de auto. Eenmaal daar aangekomen stond iemand ons op te wachten. Van hem kregen wij de rondleiding. We begonnen bij de persruimte. Hier geven de spelers altijd interviews. Hierna zijn we naar de tribune en het veld gegaan. We mochten overal kijken en even op de tribune zitten. Het was wel erg leuk om dit allemaal een keer van dichtbij te zien!

Na de rondleiding kwamen we uit bij de parkeerplaats. Het was tijd om naar huis te gaan.. totdat er een aantal kinderen een speler zagen. Wat een mazzel! Gelukkig was hij zo aardig om met ons op de foto te gaan. Het was dus een geslaagde en gezellig middag geweest!


Nieuws

:

Help (nieuw venster)