Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

expositie

 • Expositie van de kunstwerken van de talentengroep VSO De Linde. De afgelopen periode hebben de leerlingen mooie kunstwerken gemaakt tijdens de lessen in De Leeuwenkuil.
Vanaf donderdag 6 tot en met 21 februari hangen deze werkstukken in de centrale hal en het trappenhuis zichtbaar voor iedereen.
Tijdens de openingstijden van De Leeuwenkuil zijn deze werkstukken te bewonderen.
 
Kijkochtend
Om ouders in de gelegenheid te stellen de leerlingen aan het werk te zien, nodigen we u uit om te kijken tijdens de lessen. Hiervoor organiseren we een kijkochtend.
Op vrijdag 7 februari bent u tussen 10.30 en 11.30 uur welkom in De Leeuwenkuil, Keizerstraat 70, te Deventer. Op deze ochtend kunt u de leerlingen aan het werk zien en zelf ook ontdekken of er een talent in u schuilt.
 
Gelijktijdig met de expositie staat ook een aantal kop en schotels van het schilderproject van Klaas Gubbels in de vitrine opgesteld. Vorig jaar is deze 80 jarige schilder op De Linde geweest om samen met enkele leerlingen te schilderen.
 


Buiten deze expositie in de centrale hal, staan er permanent  werkstukken van de leerlingen in de vitrine aan de Keizerstraat.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)