Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

opening schoolproject VSO

 • Schoolproject "Op weg naar werk". Dit schooljaar staat het schoolproject in het teken arbeidstoeleiding.
Helma VSO 1B;
Ik kreeg de opdracht om de poppen voor de themaweken aan te kleden. Ik vond het best wel leuk om de poppen aan te kleden, want ik hou van mode dus dan is dit een erg leuke opdracht. De kunst pop hebben we met zijn allen gedaan, want dat was de eerste pop en ik heb zelf de consumptief pop gedaan.
 
 
Dylise VSO 1B;
Ik heb een toneelstukje uitgevoerd over de themaweken. Ik was carla de schoonmaakster en ik moest dus mijn eigen rol spelen. Vond het best wel spannend eigenlijk, maar het ging wel heel goed. Ik ging niet te snel lezen, want normaal doe ik dat wel als ik zenuwachtig ben. Ik vond het erg leuk en wil het wel vaker doen nu.
 
 
Jonathan VSO 1B;
Ik was heel erg zenuwachtig voor het toneelstukje. Toen ik moest lezen toen trilde ik een beetje, want ik vond het heel erg spannend. Heel veel leerlingen en leraren zaten naar mij te kijken en daarom was ik erg zenuwachtig. Ik vond dat ik het zelf slecht deed, maar het was wel hartstikke leuk om te doen. Vond het wel heel leuk met die poppen die er ook stonden en ik vond het leuk dat ik Jan van de werkplaats was.
 
 
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)