Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De Linde sponsort mee!

 • De Linde stelt het altijd zeer op prijs om, op wat voor manier dan ook, gesteund te worden in haar werk om het beste voor de leerlingen te bereiken
Natuurlijk vinden we het ook heel belangrijk om anderen te steunen en op weg te helpen. Zo ontmoette VSO De Linde de organisatie Tamarinde. Tamarinde is een activiteiten centrum is voor mensen met hersen letsel en of lichamelijke handicap.
Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2013 organiseerde Tamarinde een Spinning Marathon. De Linde heeft besloten hier haar steentje aan bij te dragen. Het doel van deze actie is namelijk geweldig: de opbrengst gaat naar een wintersportproject voor mensen met hersenletsel en lichamelijke beperking. Daarnaast gaat het geld naar 3FM Serious Request.
Tamarinde wil met deze marathon mensen met elkaar verbinden. De Linde wil graag verbinden en verbonden worden. En wat verbindt beter dan een smakelijk hapje? Leerlingen van VSO De Linde hebben daarom 200 heerlijke hapjes gemaakt welke tijdens de start van de marathon door gasten zullen worden genuttigd. Door het harde werken van de cateringleerlingen en de sponsoring van de hapjes door de directie van De Linde, proberen wij zeker, in verbinding met de buurt, gezamenlijk een prachtig doel te bereiken.
En wie weet… hebben de Spinners ook wel even een momentje tijd gehad om een hapje mee te smullen…
Team Catering De Linde
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)