Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

klassensites

 • Een klassensite is een afgeschermde website waar de klassenleiding kan communiceren met de ouders van de leerlingen. Ouders ontvangen per klas een wachtwoord om op de site te kunnen inloggen.
De klassensite is een aanvulling op de website. Waar de website over de hele school gaat en ook te bekijken is door buitenstaanders, beperkt de klassensite zich tot één klas en is deze alleen te bekijken door de betrokken ouders. Privacygevoelig materiaal dat niet op de website geplaatst kan worden, kan op de klassensites een plek vinden. Denk aan fotomateriaal of bijvoorbeeld een verjaardaglijst.
 
De klassensite kan ook een plek zijn waar leerlingen zelf materiaal kunnen plaatsen. Denk aan zelfgemaakte filmpjes of een blog over projecten.
 
Vanwege het afgeschermde karakter is een klassensite ook uitermate geschikt om ouders de ruimte te bieden om te reageren. De betrokkenheid van ouders bij de klas of groep, de school en elkaar kan hiermee gestimuleerd worden.
 
Kies hieronder de groep van uw zoon/dochter om naar de juiste klassensite te gaan:
Mocht u problemen ondervinden met inloggen, dan kun u die melden via mail naar klassensites@deonderwijsspecialisten.nl. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder!

Leerlingen

:

Help (nieuw venster)