Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

Catering onder De Linde

  • Binnen VSO De Linde krijgen leerlingen les in catering, gastheerschap en de gezonde keuken.
In een betekenisvolle omgeving biedt VSO De Linde consumptief aan in een doorgaande lijn om de leerling zo goed mogelijk voor te bereiden op een passende externe stageplek en toekomstige werkplek. Het uitgangspunt is dat de leerling interesse heeft in catering. Aandacht wordt geschonken aan “de gezonde keuken”. Hierbij worden verschillende gerechten gemaakt die tijdens de pauze door de leerlingen en begeleiders genuttigd worden.
 
Door het inzetten van methoden, middelen en leerlijnen leren leerlingen de benodigde vaardigheden om ook daadwerkelijk binnen de cateringsector een stage te kunnen volgen. Binnen de interne of externe stage kunnen leerlingen zich verder ontwikkelen. Naast algemene werknemersvaardigheden, krijgen vakvaardigheden de aandacht. En zoals het bij horeca hoort, wordt ook zeker niet vergeten leerlingen goed voor te bereiden op het sociale aspect. Lessen in gastheerschap nemen een belangrijke plaats in binnen het schoolaanbod. Het onderwijs wordt aangeboden door vakspecialisten op het gebied van catering.
 
Een betekenisvolle leeromgeving komt in alle vormen van interne en externe stages consumptief nadrukkelijk aan de orde. Maatschappelijke betrokkenheid van ondernemingen, het streven om leerlingen van De Linde onderdeel te laten zijn van de maatschappij en netwerkvorming, komen met elkaar in verbinding door de Rotarians structureel als gasten binnen De Linde te ontvangen.
Uiteraard kunt u ook telefonisch contact zoeken en staan wij open voor uw vragen via onderstaande gegevens:
 
VSO De Linde 
Alfred van der Heide
Tel: 0570-672179
e-mail: a.vanderheide@linde-deventer.nl
 

extra activiteiten

:

Help (nieuw venster)