Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Linde
   
  Speciaal onderwijs
  Groenewold 188 
  7414 CK Deventer
  T 0570 - 62 47 00
   
  Voortgezet speciaal onderwijs
  Rubensstraat 6
  7412 GZ Deventer
  T 0570 - 67 21 79
   
   
  Wij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

privacy

Foto's & filmbeelden

Als uw kind voor het eerst bij ons op school komt, vragen wij u eenmalig toestemming voor het maken en gebruiken van beeldmateriaal van uw kind. Een zorgvuldig, integer en positief gebruik van ­beeldmateriaal staat bij ons voorop, zonder commerciële doeleinden. Bij twijfel of als wij een portretfoto of een foto voor een campagne willen gebruiken, nemen wij altijd contact met u op. Als u ondanks gegeven toestemming toch bezwaar heeft tegen een publicatie, dan kunt u dat bij ons aangeven. Wij zullen dan onze uiterste best doen deze te verwijderen.

Bescherming persoonsgegevens

De school houdt persoonsgegevens bij van u en uw kind. In de Wet bescherming persoonsgegevens is bepaald dat de verwerking van de gegevens op zorgvuldige wijze moet plaatsvinden en dat de verzamelde gegevens toereikend, relevant, juist en nauwkeurig moeten zijn. Uiteraard geldt een geheimhoudings­plicht en zorgen wij ervoor dat de gegevens goed beveiligd zijn. Desgewenst kunt u de gegevens inzien.

veilig op school

:

Help (nieuw venster)